ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
FRESH CLEANING SERVICES
Συνεργείο Καθαρισμού Αττική


Το συνεργείο καθαρισμού “FCS” το οποίο βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με καθαρισμούς κτιρίων και επαγγελματικών χώρων προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες σε κτίρια στην Αττική και στις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Παράλληλα, το συνεργείο καθαρισμού μας δραστηριοποιείται με απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες κτιρίων καθώς και με την διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών σε όλη την Αττική, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού και έμπειρους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τον καθαρισμό, την συντήρηση αλλά και την ολοκληρωτική διαχείριση του κτιρίου σας.

 


 

 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο του καθαρισμού κτιρίων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως εργασία καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς σε οποιοδήποτε κτίριο επιθυμείτε.

Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού μας, αναβαθμίζει διαρκώς τον εξοπλισμό του, ενώ το προσωπικό μας δεν σταματά να παρακολουθεί οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει στον χώρο.

Για όλους τους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Όλες οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, στηρίζονται στον αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε χώρου αλλά και να δεσμευτούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.