ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
FCS | Συνεργείο Καθαρισμού Αττική


Η επιχείρησή μας “FCS” η
οποία βρίσκεται στην Αττική, δραστηριοποιείται και στο χώρο της παροχής υπηρεσιών πολυκατοικιών, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις σε προσιτές τιμές.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, κάνουμε το δύσκολο έργο της διαχείρισης κοινόχρηστων και της κάλυψης κτιριακών αναγκών, μία εύκολη υπόθεση, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας και την ομαλή συμβίωση όλων των ενοίκων.

Παρέχουμε άριστης ποιότητας πιστοποιημένες υπηρεσίες και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα σταθερό και ικανοποιημένο πελατολόγιο.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Έκδοση Κοινοχρήστων
  Πληρωμή Δαπανών
  Είσπραξη Κοινοχρήστων
  Απολυμάνσεις
  Προμήθεια Πετρελαίου
  Υδραυλικές Εργασίες
  Καθαρισμοί Καμινάδων
  Διαχείριση Εσόδων - Εξόδων
  Πλήρη Τεχνική Κάλυψη
  Συντηρήσεις Καυστήρων - Ανελκυστήρων
​​​​​​​  Αποφράξεις
​​​​​​​  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
​​​​​​​  Ελαιοχρωματισμοί
​​​​​​​​​​​​​​  Πυροσβεστήρες
 

 


 

 
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ

Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να φέρετε σε πέρας στην πολυκατοικία σας.

Φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να αναγνωρίζει τις απαιτήσεις της αγοράς και να αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση κτιρίων, με ιδιαίτερη έμφαση στα κοινόχρηστα και την έκδοσή τους, με κύριο γνώμονα την υπευθυνότητα και την συνέπεια.

Σας περιμένουμε στο γραφείο μας στην Αττική, για να γνωριστούμε, να σας λύσουμε όλες τις απορίες, να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας και να υπολογίσουμε μαζί το κόστος, με βάση τις πραγματικές ανάγκες της πολυκατοικίας σας και φυσικά σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.