ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
FCS | Συνεργείο Καθαρισμού Αττική


Τα ανεπιθύμητα έντομα κάθε είδους μπορεί να αποβούν εστίες μολύνσεων σε ένα κτίριο, με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου, ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν την εικόνα κάθε χώρου.

Με την απολύμανση, την απεντόμωση αλλά και με την μυοκτονία καταφέρνουμε την απαλλαγή του χώρου σας από ανεπιθύμητα έντομα και εξασφαλίζουμε ένα χώρο καθαρό και υγιεινό. Ειδικά στην περίπτωση επιχειρήσεων τροφίμων και μαζικής εστίασης, οι απεντομώσεις είναι επιτακτικές.

Η επιχείρησή μας “FCS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν την απολύμανση, την απεντόμωση και την μυοκτονία της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου προσφέροντάς σας ένα χώρο απαλλαγμένο από έντομα.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την απολύμανση, την απεντόμωση και την μυοκτονία της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους και κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σας απαλλάσσουμε από:
 
  Μικρόβια
  Κατσαρίδες
  Κοριούς
  Ψύλλους
  Σκορπιούς
  Μυρμήγκια
  Κουνούπια 
  Ποντίκια κ.α.
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, ελέγχουμε προσεκτικά το χώρο σας όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα και το καταγράφουμε ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που θα σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

 


 

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Οι τρόποι με τους οποίους γίνεται η απολύμανση, η απεντόμωση και η μυοκτονία δεν είναι πάντα οι ίδιοι αλλά ποικίλλουν και εξαρτώνται από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή.


Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιασδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απεντόμωσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας καλέσετε και να έρθουμε στο χώρο σας άμεσα, για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και τις γύρω περιοχές κατόπιν συνεννόησης.